Post by planvenwaibuzzci on Feb 19, 2022 8:58:43 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Empire Warriors: Offline Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Empire Warriors: Offline Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kod oluşturucu kaynak ▞▞▞
▞▞▞ Empire Warriors: Offline Games 2022 version ▞▞▞
gayet iyi bir oyun
BEN BU OYUNA BAYILDIM / Empire Warriors TD Türkçe ...
Merhaba ama tüm kahramanların çöp olduğunu söylediğim için üzgünüm sonunda daha güçlü kahramanlar hala çöp Birini seviyorum ve diğeri çöp hatta güçlü hala Çöp ve grafikler iyi Ve telefonum Beni atıyor ve yeni vivo telefonum var ve hala duruyor, lütfen bunu düzeltin ve hoşçakalın.
Bir süreliğine harika bir oyundu. En sevdiğim kule savunması. Sonsuza kadar "yakında gelecek" olarak etiketlenmiş herhangi bir genişletme ile çıkmayacaklarını fark etme noktasına geldim.
Oldukça eğlenceli bir zaman öldürücü oyun, kesinlikle çok bağımlılık yapıyor. Oyunun zorluğunun ayarlanması gerekebilir. Yaklaşık bir haftadır oynuyorum ve başlangıç seviyeleri pastaydı. 1-20 arasında esiyorsun, ama 21'e geldiğimde 1 yıldız almak için mücadele ettim. 21'den sonraki her lvl son derece zordu ve 2 yıldız umabileceğimin en iyisiydi. Bu notta olsa da, strateji gerçekten önemli. Stratejimi değiştirdikten sonra tüm lvl'lerde 3 yıldız aldım. not Miria için para biriktirin, o harika.
Empire Warriors: 塔防 offline 策略 kmz
Muhteşem bir oyun çok güzel
paskalya yumurtası cok hos olmus
nasıl bir oyungeniş anlamiyorum xddd
Bu oyunu bir süredir oynuyorum ancak mevcut diğer haritalar için güncelleme yok. Turnuva için başka harita da yok. Geliştiriciler, diğer stratejik oyunlara kıyasla modası geçmiş görünüyor. Düzenli olarak gelişmeli ve geliştirmelisiniz.
Oyun güzel ama oynaması zor biraz karmaşık oynama daha kolay olsa 5 yıldız
çok güzel
Empire kral oyun Empire Warriors: Tower Defense Offline TD Game , Android oyun club last empire war z - Goodgame Empire
Çok eğlenceli ve üzerinde çok zaman harcadım ama bu özelliği eklerlerse kendi haritamı özelleştirmek istiyorum harika olurdu
26. bölüm yok
İyi oyun
Harika, ama bir şeyler satın almazsanız sıkışıp kalacaksınız.., normal modda seviyeyi geçmek imkansız, zor veya kabusta bile değil.
Oyun streteji yönünden çok iyi ve çok şu anda yeni başlayan 💯💯💯🔥🔥
idare eder
Bu harika bir kule savunma oyunu, ancak güncellemeler vaat etmeyeli yıllar oldu ve bu asla olmadı.
İlk bölümü oynamak güzel. Bundan sonra ödeme gerekli
KAÇ SENEDİR BİR GÜNCELLEMEYİ ÇIKARAMADINIZ.İNSAN ÖLÜN BE AZICIK. MİLYONLARCA OYUNCUNUZ VAR.UTANMIYORSUNUZ DA HALİNİZDEN.ALLAHIN BELALARI. ÜSTTE KALIR İNŞAALLAH. jdjxjskejdhfidlamwbfjckzlandbfjdjkKakskdjfjxnznaksjjdjdjdjdkskwjrbbfkzksjehfhfkoxjswbdjdksksjdjdjjdakksjdjfjdjdjskakwkejdjjsksjsjdjfjzksksjdjdjjdjdjsjsjdjfjjdjsjjakajsjdjdjsjwjdhfncjxkskehfjxjkKwjebfnxkakehdjkvjczjjajsfhjxlsvfjxkshdhzkjshdhshsjdjjcjdjsjwidjfjjskajrjfjjcjsjajwjjrjfjxjjsjsjejhdjjxksksjhfjxjskekhfjfjskajejfjdjskakkejfjxjska
Oyun geliştirmek zorlaşıyor, yapmak zorunda olmak çok zor.
kingdom rush premium hack gebirgler.de
Harika Oyun, çoğu Amerikalı oyun yayıncısının Vietnam merkezli bir şirket tarafından kolayca geride kalması üzücü, kusura bakmayın, oyundan gerçekten keyif aldım, düzgün oynanış, 3 yükseltme sistemi ve biraz tekrar oynanabilirlik. En iyi yanı, her 15 dakikada bir 30, 30 saniyelik reklamlarla oturmak zorunda olmamam. Aslında bundan zevk alabilirim. 1- krallık hücumundan bir çok mekaniği kopyalamak için yıldız, ama en azından bazı orijinal kule tasarımları, seviyeleri ve çevresel tehlikelerle, oradaki çoğu kopyadan daha iyi.
Jumanji: Epic Run Sarguzasht gfu
Bu ne be Kingdom Rush çakması
Oyun harika başlar, ancak ödemezseniz ve ödemeye devam etmezseniz zorlaşır. Devam etmek için ödenmesi gereken miktar gerçekçi olmadığı için birkaç saat oynaması eğlenceli
Eğlenceli ve sonra daha yüksek seviyeli haritaları geçemeyeceğiniz bir ödeme duvarına çarpıyorsunuz. Sürerken eğlence
Thủ Thành: Game Offline Hay Chiến thuật pjo
Harika bir oyun, eğer BÜYÜK bir stratejist iseniz, tüm bu oyunda uygulama içi satın alımlar olmadan hayatta kalabilirsiniz.
Eğlenceli, gerçekten eğlenceli, muhtemelen en iyi kr soygunlarından biri. Buna 4 yıldız veriyorum çünkü bence kuleler biraz fazla güçlüydü ve düşmanlara haksız bir avantaj sağladı. Kuleleri sinirlendirebilseydiniz oyun çok daha eğlenceli olurdu. Ben oynamaya devam edeceğim.
Tower Defense Kingdom: Advance Realm
Empire Warriors: Tower Defense: İndir Pc içinload
Bu oyun sadece bir tür acele ripoff ve oyunu sevmeme rağmen, tasarım seçiminde gerçekten yaratıcı olmadığı ya da oynanış skorun düşmesine neden olduğu gerçeğini hissediyorum, ama bunun yanında oldukça iyi bir oyun... Evet.
защита башни: Offline Games Стратегии xkh
Durgun ve Tekrarlayan Ücretsiz mücevher tekliflerini tamamlarsanız verilerinizi siler. 1k mücevher için tamamlamam bir haftadan uzun süren ücretsiz bir gen teklifini tamamladım. Zaten bankada çok param vardı. Meydan okumayı yapmaya çalışırken zamanımın bir qeek'ini harcadım ve rekabet üzerine tüm mücevherlerimi çıkardım. Kesinlikle anlamsız ve zaman kaybı. Bu oyuna yatırdığım paranın iadesini istiyorum. Google play ile bir şikayet oluşturulacak.
Bu mükemmel bir oyun. Onu seviyorum, bu yüzden premium sürümü satın aldım ama sonra verilerinizi ücretsiz uygulamadan premium'a aktaramayacağınızı öğrendim ki bu biraz aptalca. Bu yönü gerçekten sevmiyorum ve eminim ki başkaları da var. Lütfen bu sorunu düzeltin.
Bazı bölgelerin bazı dalgalarında çok dengesiz düşman geliyor ama bence genel olarak güzel
Oyunu bitirmek üzereyken çöküyor ne oluyor?
Bağımlılık yapan oyun. O yüzden harcayacak paran yoksa oynama derim. Sürekli reklam izleyerek bile satın alınması neredeyse imkansız olan kahramanlar var. Eski paralara ihtiyaç duyuyorlar ve uygulama bu konuda ÇOK CİDDİ. Cevher almak için reklamları izleyin, öğeleri birleştirmek için cevherleri kullanın (haftada 7 gün) ve listedeki tüm haftalık görevleri tamamlarsanız 1 jeton alırsınız! Kahraman 30 gerektirir!! Alternatif olarak, günlük girişler size 30 günde 1 eski jeton kazandıracak... Yine de harika bir oyun. Özellikle para harcayabilirsiniz.
oyun güzel strateji oyunu ama bu rün 2 sete dahil meselesini bir türlü düşünmedim açıklar olabilirsin
Ne utanmaz bir soygun. Hiç krallığa hücum oynamadıysanız oyun o kadar da kötü gelmiyor. Eğer varsa, çalıntı bir oyun oynadığınız açıktır. Gerçek anlaşma, krallık acele orijinal olanı oynamak isteyen herkes ücretsizdir. Gerçek anlaşmayı oynayın ve gerçek geliştiricileri destekleyin. Bu şaka değil. Bu aptalların bu "oyunda" yaptığı yasal boşluklar ve küçük değişiklikler nedeniyle Ironhide'ın hayatını dava edememesi çok yazık. Yazıklar olsun sana
Kuleleri yükseltmek için ödeme yapmanız gerekiyor. Reklam bombardımanıyla birleştiğinde... Dürüst olmak gerekirse tavsiye etmem.
Harika bir oyun, ancak eklentileri satın almazsanız duvara toslarsınız; yani eklentileri satın almanız gerekiyor. 🤮
STAR TRICKS 2021 | İNSAN DOĞRULAMASI OLMADAN Ücretsiz Kaynaklar Empire Warriors: Offline Games 🕹️ 【% 100 DOĞRULANMIŞ】 ➢ Şimdi girin ve Tamamen Ücretsiz
oyun duraklatılmış kalmıyor, bunun dışında oldukça iyi. ama bu büyük kusur
Oyun çok güzel sariyo indirmenizi tavsiye ederim
Güncellemeler arasında oldukça uzun bekleme süresi ve önemli bir şey eklenmemiş.
Çok güzel direk yükle
Çok eğlenceli ve gerçek para harcamadan çok sayıda güçlendirme ve malzeme elde etmenin birçok yolu. Bazı şeyler görülemeyecek veya okunamayacak kadar küçüktür ve birçok seviyeyi bitirmiş ve hala 3. Kahramanı beklemektedir (umut satın almak tek yol değildir). Ama yine de bu oyunu oynamanın çok eğlenceli olduğunu düşünüyorum!
Kingdom Rush'ın Ripoff'u. Geliştiriciler yanıt verir ve birçok şeyin farklı olduğunu veya benzerliklerin kaçınılmaz olduğunu söylerler, ancak sanatın kendisi doğrudan, bariz bir kopyadır. Bahane yok. Kendi sanat tarzınızı yaratın
Bu eğlenceli bir oyundur. Güzel kuleler ve kahramanlar ve yükseltmeler için değerli taşlar ve kristaller elde etmek için birçok etkinlik ve fırsat. Oyunun devam etmesini imkansız kılan bir hata var. Son zamanlarda, her giriş yaptığımda tüm mücevherlerim ve kristallerim kayboluyor. Desteğe başvurmak isterseniz bir facebook sayfasına yönlendirilirsiniz. Bu yüzden sanırım bu hoşçakal demek.