Post by planvenwaibuzzci on Feb 19, 2022 9:14:19 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Incoming! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Incoming! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód závada vše ▞▞▞
▞▞▞ Death Incoming! 2022 version ▞▞▞
V nové „girl group“ se sází především na death metal. ... ale výborně zvládnutý standard, adekvátní kytarové dobrodružství, žene to kupředu,
Dobra hra ale v nakych levlech to nejde
Je to to nejlepší, co jsem na úrovni 10 a je to opravdu 👍 stáhnout vědět zapomenout na reklamy získat peníze zabitím jeho rally úžasné jeho zdarma udělejte to pro mou kočku a křečka🐱🐹
Je to opravdu zábavné a úžasné, ale úrovně se opakovaně objevují.
Sama reklama!!!
Death Incoming! Adventure ooj
Příliš mnoho reklam, vím, že s nimi vývojáři žijí, ale chtěli by mít více než 10 sekund hraní na 30 sekund reklamy.
Žánry: Dobrodružné ... A security threat on an incoming flight triggers a full-scale SWAT response, while a mob of 600 unruly passengers tests the limits of
Portland protest has been ongoing since George Floyd's death. Many protesters were demanding to ... Incoming inbox. By grace you have been saved through
Zábavná hra líbí se mi! Prostě příliš mnoho reklam a je to opravdu otravné, když přidáte každou úroveň
Air Force - 1945 War આર્કેડ otg
Idiotický a extrémně nenáročný systém doručování reklam. Zábavná premisa udělaná příšerně a poté zkažená více reklamami než hratelností. Podívejte se na několik úrovní, ale nezapomeňte hrát v režimu letadla. Než dosáhnete 10. úrovně, budete stále připraveni. Aplikace jako tato zajišťují, že mobilní hry budou vždy považovány za podřadný odpad.
Reklamy mi většinou nedělají problém. Ale když existují 3 sekce úrovně, jejichž dokončení trvá 5 sekund a po KAŽDÉ sekci je reklama, nakreslím čáru. Koncept hry se mi velmi líbí, ale reklamy zcela ničí zážitek.
Vaše hry by byly upřímně mnohem lepší bez všech reklam po téměř všem, co děláte.
Bezplatné hry potřebují reklamy. Ne více 30sekundových reklam po každé úrovni. Naprosto hrozné
Tuto hru miluji, jedinou nevýhodou je, že má spoustu reklam
Untitled
Death Incoming! ผจญภัย xwsk
Eh koncept za hrou má velký potenciál..provedení však bylo velmi špatně provedené...v podstatě vám říká, jak zabít toho chlápka a jedním šmahem máte hotovo ...okamžitě následované reklamami.. Zdá se, že tento vývojář pouze vytváří hry plné doplňků, ale nedostává od nich žádné hry
Dobrá hra mě baví
Je to docela dobré, ale některé úrovně jsou opravdu těžké a většina z nich, ale většina z nich je opravdu snadná, takže ano
Hra by byla lepší, kdybyste se po každé věci nemuseli dívat na reklamu. Myslím tím, že každá úroveň má 5 sekund, ale po tom všem, co děláme, musíme 15-30 sledovat reklamu? V tu chvíli nemá cenu hrát. Nechápejte mě špatně, raději bych se díval na reklamy, než abych platil, ale aby jich bylo tolik, ne.
Zábavný žrout času. I když zaplatíte peníze za žádné reklamy, stále dostanete spoustu reklam, jen abyste zvýšili bonusy. Největší stížnost se týká části smrti magnáta. Tlačítko pro návrat na domovskou obrazovku je přímo tam, kde je umístěn přední fotoaparát na Pixel 5, takže na něj nelze klepnout a musím hru zavřít, abych se vrátil na domovskou obrazovku.
mohlo by to dávat trochu větší smysl, ale bude to fungovat a ceny pro obchod jsou příliš vysoké, pokud se to změní, je to dobrá hra
Hra je v pořádku. Na úrovni 70 se hra opakuje od úrovně 1 v pořadí. Jsou to všude reklamy, ale hraje se bez nich v režimu letadla.
Dobrá hra ale dávám tři hvězdy protože sama reklama
REKLAMY REKLAMY REKLAMY!!! Úrovně mají 3 tahy na úroveň a po každém tahu musíte sledovat reklamu. To jsou 3 reklamy na úroveň!!! A jsou to také DLOUHÉ reklamy, ne krátké 5 sekundové reklamy jako některé herní aplikace. Odinstaloval jsem to na úrovni 3!!!
Spousta reklam. Hratelnost je přímočará a jednoduchá. Strávíte spoustu času čekáním na dokončení animací a reklam.
Death Incoming! ماجراجویی wes
hra je zábavná miluji ji, jako bych hrál téměř celý den, jsem na dobré úrovni někdy to může být těžké, ale je to trochu snadné
Jen další způsob, jak „vývojář“ vydělávat peníze z přidávání. Tento nový trend přidávání každých pár sekund opravdu stárne. Hraní se zdá zbytečné a úrovně prostě nedávají smysl. Při hraní to vypadá jako absolutní nesmysl o výkupném. Za hrou není žádná logika (a zjevně žádná myšlenka).
Poněkud zábavné hrát, ale kvůli reklamám to ani nestojí za to. Někdy dokonce odřízne konec úrovně, abyste mohli přejít na reklamu. Hru jsem smazal a nebudu ji znovu instalovat. Smutný.
V této hře je prostě příliš mnoho reklam, jakmile se dostanete na úroveň jako sto, začne se opakovat úroveň, kterou jste již dokončili, ale stále to nazývá úroveň 100 nebo 101 Hry ok Příliš mnoho zatracených reklam
Moje hra se může sama zastavit a vyžaduje restart.
Seznamy: 0 + 0 Body: 0 + 2 Type words and be a winner! Death Incoming · Pro příležitostné hráče Podle
Je to velmi zábavné, líbí se mi, že pro dokončení každé úrovně nemusíte dělat mnoho. Pokračujte v dobré práci (hrách)!!!
Je to zábavná hra, až na to, kolik je tam reklam. Na konci každé jednotlivé úrovně musíte sledovat 30 sekundové přidání. Chcete získat bonusy navíc? Sledujte dalších 30 sekund přidání. Chcete něco na ozdobu vašeho pokoje? Přidejte dalších 30 sekund. Uvažoval bych o zaplacení pár dolarů za bezplatnou verzi, ale mám problém vůbec najít možnost, jak tak učinit, a jsem si jistý, že bych musel stále sledovat reklamy, abych získal některé z odměn.
Je těžké se do této aplikace dostat kvůli všem těm reklamám. Po každé úrovni jsou reklamy, i když se rozhodnete nenásobit svůj bonus reklamou, stále vás nutí reklamu sledovat. Mohla by to být pěkná logická hra, ale hádanky jsou příliš jednoduché, což vede k tomu, že tam sedíte a trávíte více času sledováním reklamy, než jste strávili na úrovni. Může to být na chvíli zábava, pokud se rozhodnete zaplatit za odstranění reklam, jinak budete většinou hrát reklamy
Mohla to být zábavná hra... ale během několika sekund po stažení a spuštění je reklama delší než hratelnost pro každou úroveň, mezi jednotlivými úrovněmi. Vrátím se a stáhnu znovu, až bude umístění reklamy rozumnější. Pokud chci vidět neustálou reklamu, zůstanu u kabelové televize, abych si vyléčil nudu.
Lllll
Asphyx-Incoming Death | Aukro
Je to zábavná hra, ale jakmile se dostanete dále, začne znovu opakovat ty, které jste hráli dříve
Tato hra je super zábavná, můj jediný problém jsou doplňky! PO KAŽDÉ ÚROVNI JE DOSLOVA PŘIDÁNÍ! A můžete získat cokoli nebo dokonce hrát úrovně odměn, aniž byste sledovali přidání! Hru jsem smazal jen kvůli přidáním!
Hra by byla skvělým zabijákem času, nebýt skutečnosti, že se po každé fázi zobrazuje reklama. Dostávám hry zdarma, za které se platí reklamami, ale každá úroveň má 3 fáze a pokaždé, když dokončíte fázi nebo na něco kliknete u vás doma, každých 30 sekund zazvoní reklama. Ohodnotil bych nulovými hvězdičkami, kdybych mohl.
Tolik zábavy, ale omezte některé přidávání
Přál bych si dát nula hvězdiček... Chápu, že potřebujete nějaké reklamy, abyste mohli získat peníze na vytvoření hry. Opravdu však potřebujete dát reklamu po každé úrovni? Hrajete asi 30 sekund a poté reklamu... hrajete asi 30 sekund a poté reklamu. Jako opravdu? Rozhodně odinstalovat.
Hra je zábavná, ale neustále šíří reklamy. Přeskočil jsem násobitel mincí, ale dal mi reklamu, i když jsem stiskl ne, takže je lepší vždy sledovat reklamu za odměnu. Také na úrovni 133 se úrovně resetují. Odinstaluji a navrhuji vám, abyste udělali totéž.
Byla jsem zábavná, dokud se nezačaly opakovat úrovně. Potom to byla docela nuda, protože jsem věděl, jak zabíjet oběti, jakmile začala úroveň
Jaká škoda, že jsem si tuto hru užíval. Ne kvůli zabíjení lidí. Jen z hlediska řešení problémů. Hře jsem dal 3 hvězdičky, protože kolem úrovně 196 se úrovně (výzvy) začaly opakovat minulé výzvy. Přesně tak. Stejná scéna, stejná správná odpověď. Hrál jsem až do úrovně 216 a doufal, že je to jen hrstka úrovní. Na 216 jsem se zastavil, abych napsal tuto recenzi. Je zábavné hrát nové výzvy, ale přesné opakování... Ne.
Moc reklam
Cesta k mnoha reklamám. Po všem je reklama. Pak musíte sledovat reklamy, abyste získali bonusy.